رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

سازمان بهزیستی دیگر مجوزی برای احداث کمپ ماده ۱۶ نخواهد داد

رئیس سازمان بهزیستی گفت: بهزیستی دیگر هیچ گونه مجوزی نه برای ایجاد کمپ ماده ۱۶ می‌دهد و نه مجوز‌ها را تمدید خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 06
کد خبر: ۲۷۲۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید جواد حسینی پنج شنبه ۱۶ اسفند، در جلسه شورای اداری شهرستان جوین با بیان اینکه سازمان بهزیستی که مولود انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: سازمان بهزیستی از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون ۳۰۰ هزار مسکن برای مددجویان احداث کرده است.

رئیس سازمان بهزیستی اظهار کرد: از روزی که آمدم کمپ‌های ترک اعتیاد را از بهزیستی جدا کردم، بهزیستی جای نگهداری افرادی با حکم قضایی نیست. بر اساس قانون، مدیریت کمپ‌ها با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر است و ما هم با آنها همکاری می‌کنیم، اکنون بیش از ۱۰۰ کمپ در کشور داریم که به یک معضل در سازمان بهزیستی تبدیل شده است.

حسینی با اشاره به اینکه بهزیستی دیگر هیچ گونه مجوزی نه برای ایجاد کمپ ماده ۱۶ می‌دهد و نه مجوزها را تمدید خواهد کرد، افزود: مجوزها را باید از شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گرفت.

وی در خصوص ارتقاء نمایندگی بهزیستی جوین به اداره گفت: بعد از انقلاب ادارات در کشور ۴.۸ درصد و جمعیت ۲.۸ درصد رشد کرده است. کشور را پرهزینه اداره می‌کنیم؛ با همین نمایندگی می‌شود کارهای بزرگی را انجام داد.

رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه برای سال آینده خودروی اورژانس اجتماعی جوین را تحویل خواهیم داد، تصریح کرد: تلاش ما در راستای رفع مشکلات مددجویان است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در پایان جلسه با تعدادی از معلولان و مددجویان این شهرستان بازدید کرد. / ایسنا

کلمات کلیدی: بهزیستی کمپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار